X
تبلیغات
رایتل

گراتن مرغ و فارچ

سه‌شنبه 12 مهر‌ماه سال 1390 ساعت 12:33
مواد لازم :

مرغ : نصف سینه
قارچ : 200 گرم
فلفل دلمه ای : 2 عدد بزرگ
ژامبون : 150 گرم
خیار شور : 100گرم
چیپس : 1 بسته
پنیر پیتزا : 100 گرم
مایونز : 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
مرغ را با کمی آب، نمک و یک عدد پیاز پخته و بعد آنرا ریش می کنیم. قارچ، فلفل دلمه ای، کالباس یا ژامبون وخیارشور را خرد کرده، مرغ را به آن افزوده و همه مواد را با مایونز مخلوط می کنیم، ظرف پیرکس مناسبی را انتخاب کرده و کمی چرب می کنیم و ابتدا یک لایه چیپس خلال می ریزیم و کمی پنیرپیتزا روی آن میدهیم، سپس موادمان را ریخته و پخش می کنیم تا سطح ظرفمان را بپوشاند و دوباره روی آن یک لایه چیپس ریخته و با پنیرپیتزا روی آن را می پوشانیم و در فری که از قبل گرم کرده ایم با آخرین درجه به مدت 10 دقیقه می گذاریم، بعد از این مدت به مدت 5 دقیقه در فر خاموش میگذاریم بماند و سپس نوش جان می کنیم .


نکات :

  1. می توانید بجای مایونز از سس بشامل ( سس سفید ) استفاده کنید
  2.  می توانید برای انسجام بیشتر مواد مایه از پنیرپیتزا هم استفاده کنید
  3.  گراتن نباید بیشتر از از 10 دقیقه داخل فر روشن بماند، به خاطر داشتن خیارشور و مایونز
  4. پیشنهاد میکنم این غذا رو با سس گوجه تند  امتحان کنین !

del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo