ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم نارگیل به شرح زیر است:
ویتامین ب: تیامین ۱۰ میلیگرم
ویتامین ث: ۲ میلیگرم
کلسیم: ۲۱ میلیگرم
آهن: ۲ میلیگرم
فسفر: ۹۸ میلیگرم
چربی: ۳۴/۷ گرم
کربوهیدرات: ۱۴ گرم
پروتئین:۳/۴ گرم
کالری: ۳۵۹
دیگر خواص نارگیل عبارتند از:
• از تشکیل گواتر ساده پیشگیری میکند.
• دارای خاصیت تناسب اندام است.• یبوست و هر نوع گاز ایجاد شده در معده را از بین میبرد.• از روغن نارگیل برای درمان زخمها، بریدگیها، سوختگیها و نیز آفتاب سوختگیها استفاده میشود.
• استفاده از روغن نارگیل بر روی پوست، برای کاهش چین و چروکهای پوستی توصیه میشود.
• روغن نارگیل برای تقویت مو نیز به کار میرود.
• خوردن حداقل ۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل نیاز روزانه به ویتامین E را برطرف میکند.
• خوردن آب نارگیل برای رفع مشکلات کلیه و مثانه موثر است.
سلام
بااجازه چندتا ازعکسهاتونو گذاشتم وبلاگم باذکرآدرستون