مرغ : نصف سینه قارچ : 200 گرم فلفل دلمه ای : 2 عدد بزرگ ژامبون : 150 گرم خیار شور : 100گرم چیپس : 1 بسته پنیر پیتزا : 100 گرم مایونز : 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : مرغ
را با کمی آب، نمک و یک عدد پیاز پخته و بعد آنرا ریش می کنیم. قارچ، فلفل
دلمه ای، کالباس یا ژامبون وخیارشور را خرد کرده، مرغ را به آن افزوده و
همه مواد را با مایونز مخلوط می کنیم، ظرف پیرکس مناسبی را انتخاب کرده و
کمی چرب می کنیم و ابتدا یک لایه چیپس خلال می ریزیم و کمی پنیرپیتزا روی
آن میدهیم، سپس موادمان را ریخته و پخش می کنیم تا سطح ظرفمان را بپوشاند و
دوباره روی آن یک لایه چیپس ریخته و با پنیرپیتزا روی آن را می پوشانیم و
در فری که از قبل گرم کرده ایم با آخرین درجه به مدت 10 دقیقه می گذاریم،
بعد از این مدت به مدت 5 دقیقه در فر خاموش میگذاریم بماند و سپس نوش جان
می کنیم .
نکات :
می توانید بجای مایونز از سس بشامل ( سس سفید ) استفاده کنید
می توانید برای انسجام بیشتر مواد مایه از پنیرپیتزا هم استفاده کنید
گراتن نباید بیشتر از از 10 دقیقه داخل فر روشن بماند، به خاطر داشتن خیارشور و مایونز
پیشنهاد میکنم این غذا رو با سس گوجه تند امتحان کنین !
سلام ممنونم از زحمت هاتون
چون اسم سایتتون تفریح وسرگرمیه
اگه ممکنه چون فصل سرما در راهه مدل بافتنی هم بذارین.
من 59سالمه
معلم بازنشسته هستم
موفق باشید