تفریح و سرگرمی

لطفا قهقه نزنید!! و با تمام وجود از این همه تنوع لذت ببرید

تفریح و سرگرمی

لطفا قهقه نزنید!! و با تمام وجود از این همه تنوع لذت ببرید

ایرانی‌ها هم در کتاب رکوردهای گینس سهم دارند

به طور حتم با کتاب رکوردهای گینس آشنایی دارید، دائرة‌المعارفی که منبع رسمی رکوردهای مختلف در این جهان پهناور است، البته ثبت این رکوردها کار آسانی نیست و باید هفت خوان رستم را طی کنی و یک دنیا نامه‌نگاری کنی که دست‌اندرکاران گینس به سراغت بیایند و با این‌که چنین اتفاقاتی در ایران به سختی می‌افتد اما خیلی از ایرانی‌ها تلاش کردند تا به نتیجه برسند و نام خود را در گینس ثبت کنند، این مقاله شما را با رکوردهای ایرانی در گینس آشنا می‌کند.

بیشترین اهدای خون

رکورد بیشترین اهدای خون مربوط می‌شود به دکتر سیدمحمدحسن شیخ‌الاسلامی، سلطان اهدای خون ایران که 50 سال است خون خود را اهدا می‌کند، دقیقا از وقتی که دانشجوی سال آخر دانشگاه جندی شاپور بوده است، سه رکورد جهانی دارد، اما رقم اعجاب‌انگیز اهدای خون دکتر که در حال حاضر 77 سال دارد در آخرین نوبت او برای اهدای خون بوده و او طی 50 سال 190 بار خون اهدا کرده است. رکورد دیگر او این است که 16 ماه تمام بدون وقفه ماهی یک بار خون داده است.

مرد یخی ایرانی است

مهدی عاشوری در سال 89 کاری کرد، کارستان، او در مدت دو ساعت و 15 دقیقه حضور در غار یخی، رکورد مرد چینی را شکست، این جوان از اهالی مازندران است که دو سال تکواندو، هشت سال کشتی محلی و 15 سال دوومیدانی را در کارنامه حرفه‌ای خود دارد. او برای ثبت این رکورد چهار سال تمرین کرده و توانسته است 31 دقیقه در غار یخی در وسط یخ‌ها بماند. این کار بسیار خطرناک است و پس از گذشت دو دقیقه در یخ ممکن است قلب هر انسانی از کار بیفتد. او می‌گوید: «پس از نامه‌نگاری‌ها متوجه شدم که مسئولان گینس می‌گویند اگر بخواهیم به ایران بیاییم باید 25 میلیون هزینه کنم» لقب او مرد یخی است.

بزرگ‌ترین ساندویچ جهان در پارک ملت

بزرگ‌ترین ساندویچ جهان 26 مهرماه سال 1387 رونمایی شد، این ساندویچ عظیم‌الجثه، همزمان با سومین جشنواره بین‌المللی غذا و تندرستی در پارک ملت تهران تهیه و در میان شهروندان تهرانی توزیع شد. دو سرآشپز و 32 آشپز، با همکاری دو هزار نفر، این ساندویچ را با عرض 15 سانتی‌متر و طول 1500 متر تهیه کردند... البته هندی‌ها در مارس 2008 یک «بریانی» 13 تنی را در گینس به نام خود ثبت کردند که همچنین 1250 آشپز اروگوئه‌ای در آوریل 2008، 12 تن گوشت گاو را کباب کردند و جزو رکوردداران شد. برای آماده شدن این ساندویچ ایرانی، از پنج صبح آشپزها استارت زدند. گفتنی است در اردیبهشت 1387 در ایتالیا نیز ساندویچ 1378 متر و 34 سانتی‌متری تولید شد، اما در مهرماه همان سال نمایندگان گینس به ایران آمدند تا این ساندویچ را متر کنند، اما نتوانستند دقیقا متر کنند، چون چند متری از آن را خورده بودند وگرنه بیش از 1500 متر طول داشت.

رکورد شطرنجی

احسان قائم‌مقامی، استاد بزرگ شطرنج ایران پس از 25 ساعت و 15 دقیقه تلاش، توانست رکورد جهان را بشکند و نام خود و ایران را در کتاب گینس ثبت کند. او طی این مدت توانست 590 شطرنج‌باز را شکست بدهد. او حدود 55 کیلومتر راه رفت تا با آنها مبارزه کند و طی این 25 ساعت، یک ماساژور، یک پزشک و یک مسئول تغذیه را به صورت کامل با خود همراه داشت. آفرین به احسان...

ماهی‌صفت و رکورد اهدای کتاب

نام حمید ماهی‌صفت، کمدین مشهور کشور هم در رکوردهای گینس ثبت شده است، او با اهدای سه میلیون جلد کتاب آموزش‌ نماز در سال 2011 رکورد پانصد هزار جلدی یک اندونزیایی در سال 2005 را شکست، رکورد او مربوط به اهدای کتاب قرآن بود. ماهی‌صفت می‌گوید: «این سه میلیون جلد کتاب را به آموزش و پرورش مناطق، موسسات آموزشی، فرهنگی و دانش‌آموزان مدارس اهدا کردم، به نظر من ثبت این حرکت دینی در گینس برای ایرانیان افتخار بزرگی است.»

روپایی زن ایرانی

علی دایی بهترین گلزن فوتبال ملی در کل جهان است، وحید شمسایی بهترین گلزن فوتسال ملی است و رکورد بیشترین روپایی سرعتی هم متعلق به یک ایرانی است. «مهدی حب درویش» فوتبالیست ایرانی، در دی‌ماه سال 1388 نام خود را در کتاب گینس ثبت کرد. او در حضور نماینده گینس موفق شد در یک دقیقه 144 بار با توپ تنیس رکورد سرعتی روپایی را ثبت کند.

صاحب مدال ملی فرهنگ و هنر:

تمام افتخارهایم را تقدیم ایران اسلامی می‌کنم

اردبیل- دکتر حسین کرمی، چهره برجسته قرآنی و علمی ایران که اولین نشان ملی فرهنگ و هنر در ایران را اخیرا از دست رئیس‌جمهور دریافت کرد، می‌گوید: تمام افتخارهایم را تقدیم ملت سرافراز ایران اسلامی می‌کنم.

وی که از مشاورین پزشکی مجله خانواده‌سبز می‌باشد، می‌گوید: صدها چهره قرآنی و علمی در گوشه و کنار استان اردبیل و نیز ایران اسلامی زندگی می‌کنند و امید است که نوجوانان و جوانان در دوره کنونی که به واسطه پیشرفت و پیچیدگی وسایل ارتباطی، انواع هجمه‌های فرهنگی تهدیدشان می‌کند با تمسک به قرآن و آموزه‌های این کتاب آسمانی و نیز فعالیت در فرهنگ قرآنی برای همیشه خودشان را از این مخاطره‌ها در امان نگهدارند و با این کارشان بر دیگران نیز تاثیرهای مثبتی بگذارند. دکتر حسین کرمی، نابغه قرآنی و علمی اردبیلی است که در طول زندگی پربارش توانسته دهها افتخار برای این دیار و نیز سرزمین اسلامی ایران در زمینه قرآن مجید و علم پزشکی به ارمغان بیاورد. او می‌گوید:

در سال 1372 برای اولین بار به عنوان قاری منتخب ایران به کشور مالزی رفتم و با 15صدم اختلاف امتیاز در میان 40 کشور جهان مقام دوم این مسابقه‌ها را به دست آوردم. وی کسب مقام اولی مسابقه‌های بین‌المللی قرآن مجید در کشور سوریه در سال 1375 را از دیگر موفقیت‌های خود در این زمینه دانست و یادآور شد که در سال 1378 در میان تمام منتخبان استان‌ها به عنوان نفر اول شناخته شدم و برای شرکت در شانزدهمین دوره مسابقه‌های بین‌المللی قرآن مجید که میان 45 کشور مسلمان و غیرمسلمان انجام می‌شد برگزیده و مقام اولی این دوره از مسابقات را از آن خود کردم.

حسین کرمی، که به گفته خودش اذان او در ردیف 13 اذان مصوب صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران قرار دارد، می‌گوید: این افتخار بزرگی است که از اردبیل، اذان سه نفر از موذن‌های این منطقه شامل اذان زنده یاد رحیم موذن زاده اردبیلی، اذان اینجانب و اذان عبدالحسن محمدپور از جمله اذان‌های مصوب صدا و سیما هستند.

او در سال 1382 به عنوان خادم القرآن از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی لوح تقدیر دریافت کرده و در زمینه پزشکی نیز یکی از نخبگان کم‌نظیر ایران اسلامی است. دکتر کرمی، دارای بورد تخصصی جراحی کلیه و استاد دانشگاه شهید بهشتی تهران است. وی موفق به ابداع دو تکنیک برای اولین بار در دنیا شده که در کتاب مرجع کلیه (اورولوژی) به ثبت رسیده در این کتاب فقط مواردی درج می‌شوند که برای اولین بار ابداع شده‌اند. گفتنی است تعداد 15 مقاله وی در نشریه‌های معتبر کشورهای آمریکا و اروپا چاپ و تاکنون موفق به نگارش دو کتاب در ارتباط با بیماری‌های کلیه در ایران شده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد